Тик Так и Зорка

Четврток, 27 Мај

May 27, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 77
Тик Так и Зорка
Четврток, 27 Мај
Show Notes

Доаѓа летото, па ве потсетуваме кои се работи не треба да ги заборавате во возило. Ги анализираме сите предности и бенефити кои ги носи нашиот нов спонзор- мотиката и се расфрламе со еден куп бескорисни факти. 
Што пропушти утринава, сумирано во 30 минити.