Тик Так и Зорка

Петок, 28 Мај

May 28, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 78
Тик Так и Зорка
Петок, 28 Мај
Chapters
Тик Так и Зорка
Петок, 28 Мај
May 28, 2021 Season 3 Episode 78
Тик Так и Зорка

Опишувајќи се со три апчиња Тик Так и Зорка го стартуваа викендот кој следи. Кој е најубавиот подарок што сте го добиле за роденден и какви подароци добиваат децата на славните пеачи и пеачки од сосетството. Што да погледнете овој викенд како препорака и дали ќе успеат да најдат лице за насловна на првиот еротски женски магазин во Македонија? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути. 

Show Notes

Опишувајќи се со три апчиња Тик Так и Зорка го стартуваа викендот кој следи. Кој е најубавиот подарок што сте го добиле за роденден и какви подароци добиваат децата на славните пеачи и пеачки од сосетството. Што да погледнете овој викенд како препорака и дали ќе успеат да најдат лице за насловна на првиот еротски женски магазин во Македонија? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути.