Тик Так и Зорка

Вторник, 8 Јуни 2021

June 08, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 85
Тик Так и Зорка
Вторник, 8 Јуни 2021
Show Notes

Денес и објаснуваме на Зорка како функционирало запознавање на партнер пред да се појави интернетот и социјалните мрежи. Која е мистеријата на Огласним М? Имаме еден куп коментари преку социјалните мрежи за тоа како нашите слушатели се запознаеме и телефонско јавување кое ни разреши дилема која сами си ја наметнавме.