Тик Так и Зорка

Среда, 9 Јуни

June 09, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 86
Тик Так и Зорка
Среда, 9 Јуни
Show Notes

Што е патетика, а што романтика според просечниот македонски маж? Каква поврзаност имаат свеќите и многудетноста на семејството? Која е совршената замена на класичниот подарок - цвеќе? Денес, посебна личност слави роденден, виновникот за постоењето на Тик Так и Зорка. Дали ќе успееме да го изненадиме?  Што пропушти утринава, сумирано во 30 минути.