Тик Так и Зорка

Среда, 16 Јуни 2021

June 17, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 91
Тик Так и Зорка
Среда, 16 Јуни 2021
Show Notes

Што можеш да кажеш на фризер, но не и за време на водење љубов, и уште неколку филозофски прашања кои не мачат. Што ако уредите од домаќинството беа супер паметни? Дискутираме за корона пронајдок кој може да го промени светот Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути