Тик Так и Зорка

Четврток, 17 Јуни

June 17, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 92
Тик Так и Зорка
Четврток, 17 Јуни
Show Notes

Тик Так и Зорка денес се потсетија на царот на македонските народни приказни, Ѓорѓи Колозов и неговите најсмешни реплики. Зошто е важно 40 дена по раѓање бебето да не излезе од дома? Постојат ли песни кои до ден денес ги пеете грешно? Што пропушти утринава, сумирано во 30 минути.