Тик Так и Зорка

Понеделник, 21 јуни 2021

June 21, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 93
Тик Так и Зорка
Понеделник, 21 јуни 2021
Chapters
Тик Так и Зорка
Понеделник, 21 јуни 2021
Jun 21, 2021 Season 3 Episode 93
Тик Так и Зорка

На што ве асоцира недела? Како Старо Купујем еволуираше со текот на годините.  Дали стануваме “инстант културни” веднаш штом излеземе од државава?  Корисни совети за правење бургери и зошто треба да носиш чорапи со папучи. Што пропушти утринава, сумираме во 30 минити. 

Show Notes

На што ве асоцира недела? Како Старо Купујем еволуираше со текот на годините.  Дали стануваме “инстант културни” веднаш штом излеземе од државава?  Корисни совети за правење бургери и зошто треба да носиш чорапи со папучи. Што пропушти утринава, сумираме во 30 минити.