Тик Так и Зорка

Вторник, 22 Јуни

June 22, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 94
Тик Так и Зорка
Вторник, 22 Јуни
Show Notes

Жолто небо над Скопје, високи температури, фудбал. Кои се најбизарните сообраќајни закони ширум светот? Зошто се почесто низ Македонија недоразбирањата се решаваат со тупаници? Идеа за збратимување на македонските и британските основни училишта со една основна цел- која? Што пропушти утринава, сумираме во 30 минути.