Тик Так и Зорка

Вторник, 10 Август 2021

August 10, 2021 Тик Так и Зорка Season 4 Episode 2
Тик Так и Зорка
Вторник, 10 Август 2021
Chapters
Тик Так и Зорка
Вторник, 10 Август 2021
Aug 10, 2021 Season 4 Episode 2
Тик Так и Зорка

Што е шушумига и како се користи? Дали треба да се знае платата на колегата и зошто да или не? Тетовската свадбовна сага, корона на пајдушко. Одговор на сите овие прашања ќе слушнете од денешното издание на дружбата меѓу Тик Так и Зорка. Што пропушти утринава, сумирано во 30 минути!

Show Notes

Што е шушумига и како се користи? Дали треба да се знае платата на колегата и зошто да или не? Тетовската свадбовна сага, корона на пајдушко. Одговор на сите овие прашања ќе слушнете од денешното издание на дружбата меѓу Тик Так и Зорка. Што пропушти утринава, сумирано во 30 минути!