Тик Так и Зорка

Среда, 11 Август 2021

August 11, 2021 Тик Так и Зорка Season 4 Episode 3
Тик Так и Зорка
Среда, 11 Август 2021
Show Notes

Инспириран од рубриката “тетка Савета” Тик Так одговара на љубовни прашања, ама од машка перспектива. Зорка слави роденден, а Тик Так евоцира спомени од средношколски денови и списанијата Чик и Стар. Што пропушти утринава, сумирано во 30 минути.