Тик Так и Зорка

Четврток, 12 Август 2021

August 12, 2021 Тик Так и Зорка Season 4 Episode 47
Тик Так и Зорка
Четврток, 12 Август 2021
Show Notes

Кој е најкреативниот прекар на професор кој сте го слушнале? Кој прекар го имаше Вашиот професор и зошто? Зошто сите експерти за љубовни врски се сингл? Како правилно да ја "дозирате"вистината? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути.