Тик Так и Зорка

Четврток, 19 август

August 19, 2021 Тик Так и Зорка Season 4 Episode 9
Тик Так и Зорка
Четврток, 19 август
Chapters
Тик Так и Зорка
Четврток, 19 август
Aug 19, 2021 Season 4 Episode 9
Тик Так и Зорка

Тик Так и Зорка утринава дебатираа на тема диети. За која храна би ја прекршиле диетата и која диета е најсоодветна за тебе? Што ако роботи нѐ заменат сите нас во извршувањето на секојдневните обврски? Како би звучел Тик Так како робот? И  колку метални пари можеш да собереш во пластично шише од 0,5 литри? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути. !

Show Notes

Тик Так и Зорка утринава дебатираа на тема диети. За која храна би ја прекршиле диетата и која диета е најсоодветна за тебе? Што ако роботи нѐ заменат сите нас во извршувањето на секојдневните обврски? Како би звучел Тик Так како робот? И  колку метални пари можеш да собереш во пластично шише од 0,5 литри? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути. !