Тик Так и Зорка

Вторник, 24 Август

August 24, 2021 Тик Так и Зорка Season 4 Episode 12
Тик Так и Зорка
Вторник, 24 Август
Chapters
Тик Так и Зорка
Вторник, 24 Август
Aug 24, 2021 Season 4 Episode 12
Тик Так и Зорка

Што е заедничко за свадба и избори? Зорка со нов креативен начин како да лимитираш парчиња облека во гардеробер и два просечни родендени.  Што пропушти утринава, сумирано во 30 минути. 

Show Notes

Што е заедничко за свадба и избори? Зорка со нов креативен начин како да лимитираш парчиња облека во гардеробер и два просечни родендени.  Што пропушти утринава, сумирано во 30 минути.