Тик Так и Зорка

Четврток, 26 Август

August 26, 2021 Тик Так и Зорка Season 4 Episode 14
Тик Так и Зорка
Четврток, 26 Август
Chapters
Тик Так и Зорка
Четврток, 26 Август
Aug 26, 2021 Season 4 Episode 14
Тик Так и Зорка

На што ги трошат богатите своите милиони? Откривме која е најгрдиот автомобил на сите времиња. Новите производителни на асфалт додават арома во составот, на што би требало Скопје да мириса? Дали читате книги и колку трошите месечно за нив? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути. 

Show Notes

На што ги трошат богатите своите милиони? Откривме која е најгрдиот автомобил на сите времиња. Новите производителни на асфалт додават арома во составот, на што би требало Скопје да мириса? Дали читате книги и колку трошите месечно за нив? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути.