Тик Так и Зорка

Среда, 1 Септември

September 01, 2021 Тик Так и Зорка Season 4 Episode 19
Тик Так и Зорка
Среда, 1 Септември
Chapters
Тик Так и Зорка
Среда, 1 Септември
Sep 01, 2021 Season 4 Episode 19
Тик Так и Зорка

Први септември, почеток на учебната година и посетување за нашите наставнички. Слушател со трогателна приказна за најдобрата наставничка. Каде бурекот е најубав и дали вреди да се избега од инфективно за бурек? Колкава е издржливоста на Нокиа? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути. 

Show Notes

Први септември, почеток на учебната година и посетување за нашите наставнички. Слушател со трогателна приказна за најдобрата наставничка. Каде бурекот е најубав и дали вреди да се избега од инфективно за бурек? Колкава е издржливоста на Нокиа? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути.