Тик Так и Зорка

Понеделник, 6 Септември

September 06, 2021 Тик Так и Зорка Season 4 Episode 22
Тик Так и Зорка
Понеделник, 6 Септември
Chapters
Тик Так и Зорка
Понеделник, 6 Септември
Sep 06, 2021 Season 4 Episode 22
Тик Так и Зорка

Благ Понеделник заедно со Тик Так и Зорка. Дали торта се јаде со лажичка или вилушка?  Која е Вашата омилена торта? Замислуваме како би изгледало мени, во иднината, ако тортите би носеле имиња на истакнати политичари. Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути!

Show Notes

Благ Понеделник заедно со Тик Так и Зорка. Дали торта се јаде со лажичка или вилушка?  Која е Вашата омилена торта? Замислуваме како би изгледало мени, во иднината, ако тортите би носеле имиња на истакнати политичари. Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути!